Entertainer Rob Meyer

Muziek op uw feest is natuurlijk geen overbodige luxe. Muziek verbindt de mensen en verhoogt de sfeer, nog los van het danselement. Maar alleen muziek is niet altijd voldoende.

Een stukje entertainment, drijvend op de liedjes, maakt de avond dikwijls compleet. Ik heb in de vele tientallen jaren dat ik als muzikant werkzaam ben, een kwaliteit ontwikkeld die valt onder de noemer ‘Vermakelaar’. Dit is een grappige term die in wezen aangeeft dat ik naast de muziek, of beter nog, middels de muziek inhaak op de gasten en een stuk humor over probeer te brengen. Uiteraard zal ik dit element uitsluitend toevoegen aan mijn optreden, indien de avond dat toelaat. Zulks gaat in overleg met u.

Persiflage entertainer

Maar het kan dan zomaar gebeuren dat ik bij bepaalde liedjes hier en daar wat attributen uit verschillende laatjes trek en de zaal in ga, al grappend een soort persiflage brengend middels het liedje.

De praktijk leert dat deze manier van werken het meest sfeerverhogend werkt en de lach is niet van de lucht in dat soort situaties.

Laten we wel wezen: ik geniet er zelf ook van, want mensen aan het lachen maken ervaar ik als een groot genoegen.

Wilt u dus uw feest geheel verzorgd hebben door mij, dan is er van alles mogelijk.

Ik ben u als muzikaal entertainer graag van dienst.

Entertainer Utrecht
Entertainer Drenthe
Entertainer Brabant