Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.181.91 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
222 berichten.
Rebecca uit Hoogeveen schreef op 29 december 2013 om 20:58
Vandaag een hele leuke show gehad in CenterParcs Coevorden! Het bier over mijn vader heen van het lachen! Het was heel gezellig! Groetjes familie Roffel.
willy uit Leusden schreef op 25 december 2013 om 21:45
Zag je laatst in Kalkar en je bent een veelzijdige muzikant en entertainer. Heb van je genoten. Je weet mensen te raken.
kees de vries uit Oudehaske schreef op 28 november 2013 om 23:05
mooi feestje rob
Tonny en Piet uit Rijen (NB ) schreef op 24 september 2013 om 17:15
Beste Rob, wat zijn we blij dat we jouw uit Friesland gehaald hebben om in Brabant ons te helpen bij het realiseren van een geweldig feest!! Je bent een professioneel entertainer die jong en oud op hun wensen bedient met passende muziek en ze daardoor ook nog op de vloer krijgt!! Bedankt voor jouw bijdrage aan ons 50 jarig jubileum waar iedereen zeer tevreden op terug kijkt!!
Alva Volta Electrotechniek uit Ede schreef op 16 september 2013 om 13:54
Rob, bedankt voor het verzorgen van de gezellige, goede, leuke muziek en zang bij het feest ter gelegenheid van ons 15 jarig bestaan. Muziek maken en zingen, ja, dat kun je als de beste. Alleen maar positieve reacties gehad. Ga zo door.
Bianca uit Harderwijk schreef op 3 september 2013 om 16:29
Hoi Rob, Wat heb jij mij en vele met mij een superavond bezorgd gisteren in Kalkar.... Jij bent een superentertainer en een rasartiest en man...wat kan jij goed gitaarspelen.... Heb van jou genoten! Bedankt hiervoor! Liefs van Bianca
jeannette en martin uit Kalkar schreef op 3 september 2013 om 01:24
was geweldig rob je optreden in wunderland kalkar echte ras intertement
Kirsten de Goeij uit Amersfoort schreef op 1 september 2013 om 17:33
Afgelopen woensdag op Center Parcs de Huttenheugte hebben ik en mijn vriend volop genoten van uw optreden. U bent een geweldige artiest. U kunt alles spelen en bent ontzettend leuk met het publiek. Een absolute aanrader voor feestjes en partijen. Wij vertellen dit zeker door! Bedankt voor een leuke avond!
Petra uit Veendam schreef op 23 augustus 2013 om 12:30
Ik heb je afgelopen zaterdag zien optreden. Je bent een geweldige artiest, echt een fantastische optreden. Je zingt goed, leuke nummers en je zorgt voor een leuke en gezellig sfeer. Een geweldige entertainer, je hebt veel interactie met de mensen. Helemaal top! Groetjes Petra
leen n erna uit Den Haag schreef op 30 juli 2013 om 10:49
rob was weer super leuk dat we je weer tegen kwamen in kalker was echt hele leuke avond je was weer als ouds gewoon leuk gezellig gr erna en leen
greetje uit Emmen schreef op 14 juli 2013 om 16:38
Hallo Rob, Ik heb u vanmiddag in Parc Sandur gezien en gehoord en vond het echt heel mooi, u heeft een mooi breed repertoire.Heb echt van u genoten en hoop dat u binnenkort nog eens in de buurt te zien bent.Veel succes en plezier met uw optredens. Veel liefs, Greetje Hindriks.
Degener uit WAALWIJK schreef op 7 juli 2013 om 13:42
Beste Rob, De laatste dag in de Huttenheugte in Dalen hebben we voor het eerste keer je zien optreden. Door jouw muziek bracht je ons terug naar de goede oude tijd . In een woord GEWELDIG. Aan het eind van je optreden verraste je mijn vrouw Nenni met het lied "Bring in to home to me" Rob, hartelijk dank voor je performance en heel veel succes met je carri
Kees & Mirjam uit Sleeuwijk schreef op 3 juni 2013 om 18:45
Rob heeft ons feest tot een superfeest gemaakt! Geweldige stem, gezellige vent! Van alle markten thuis! Iedereen heeft het naar zijn zin gehad! Een aanrader!
Albert en Cisca uit Stiens schreef op 26 mei 2013 om 13:55
We willen je ontzettend bedanken voor je geweldig optreden dank zij jou hebben we een onvergetelijk afscheidsfeest gehad, het was echt heel erg gezellig en iedereen vond het super.
Mike Meere uit Nijmegen schreef op 21 mei 2013 om 08:10
Heeey Rob Ik kreeg van mijn begeleider een Foto Kaart van jou want afgelopen zaterdag heb je opgetreden bij het feest van Edith, Bedankt er voor Liefs Mike
Erna uit Ede schreef op 14 mei 2013 om 20:45
Rob, weer bedankt voor het verzorgen van de feestavond van mijn ouders. De gemiddelde leeftijd was vrij hoog, maar je kreeg zelfs de 80+ op de vloer. Blijf zo doorgaan.
Leo Henkes, Tennisverg Heksenmeppers Oudewater uit Oudewater schreef op 13 mei 2013 om 23:23
one man band...hoe zijn je tarieven voor 2013
Ed van Engelen uit De Meern schreef op 9 april 2013 om 12:00
Rob, bedankt voor je leuke optreden op de partyboot Van Dijk op zaterdag 6 april. Wat al mijn voorgangers al over je zeiden....JE BENT EEN VAKMAN. We hebben allemaal de gehele dag en avond mogen genieten van je uitstekende gitaarspel en annekdotes Leuk dat je zoon er ook bij kon zijn. Veel succes en veel optredens toegewenst. groet Ed&Enny
Anky uit Pijnacker schreef op 24 maart 2013 om 21:31
Het was een fantastische avond op maandagavond 18 maart in Kalkar. Jij hebt fantastisch gespeeld en wij hebben heerlijk gedanst met onze groep van 14 man/vrouw. Ik ben niet van de vloer afgeweest.
Dieck uit Overberg schreef op 28 januari 2013 om 21:43
tja, je opdrachtgever is gauw klaar met: Zoek jij eens even een Cliff Richard lookalike . Maar dan verschijnt Rob Neyer ten tonele! Wat een geweldige Shadowsgitarist, wat een geweldige Cliff Richardperformer. En reuze aardig, geestig en ook ondanks het barre weer keurig op tijd. mensen, als je wat te vieren hebt....warm aanbevolen hoor!