One man band

U wilt een feest geven voor uw huwelijk, uw verjaardag of om wat voor heuglijk feit ook te vieren, en u wilt daar lekkere en niet overheersende muziek bij hebben, waarnaar men kan luisteren, waar op gedanst kan worden en toch niet ten koste gaat van de verstaanbaarheid van de gesprekken van uw gasten.

In dat geval raad ik u aan om mij in te huren als one man band, dus met installatie.

Ondersteund door een uitgebreid assortiment orkestbanden kan ik dan de muziek verzorgen op uw feest vanaf het binnenkomen van de gasten tot aan ‘de beentjes van de vloer’.

Maar ook dan beschik ik over de mogelijkheid om, dankzij mijn draadloze installatie, rond te lopen en de gasten te vermaken, hetgeen de interactie weer ten goede komt.

Mijn installatie is dermate opgebouwd, dat het volume altijd volledig controleerbaar is, en de gasten lekker met elkaar kunnen blijven praten, zonder ‘de mond gesnoerd te worden’ door knetterharde muziek, zoals helaas dikwijls het geval is bij muzikaal verzorgde feesten.

Repertoire One man band

Ik beschik over meer dan 300 nummers, van de sixties (mooie en steeds aan populariteit winnende muziek!), via de seventies en eighties naar de jaren negentig.

Dankzij mijn elektrische gitaar breng ik U nummers van The Shadows (één van mijn specialiteiten!), Country and Western, Rock and Roll tot aan Dire Straits en Pink Floyd toe.

Tevens beschik ik over lekkere dansmuziek zoals Foxtrotjes, Jive, Swing, latin en salsa en Engelse en ronde walsen. Ook polonaises zijn aanwezig, alsmede een uitgebreid Nederlandstalig repertoire (André Hazes, Jan Smit, Frans Bauer, Nick en Simon tot aan Het Kleine Café aan toe).

Kortom, behalve hedendaagse Rap en R & B,  heb ik vrijwel alles wat graag gehoord wordt binnen mijn repertoire.

Ik ben u graag als one man band van dienst.

one-man-band Utrecht
one-man-band Friesland
one-man-band-Brabant